پانک سنگین و سنگین را با شعله کم تا متوسط ​​گرم کنید، بدون هیچ روغن (این چیزی است که ما آن را "ووک سفید" نامیدیم)؛ دانه های کنجد را بگذارید، به طور مداوم تکان دهید. همانطور که رنگ آنها از مروارید سفید تا قهوه ای طلایی تبدیل می شود، حدود 10 دقیقه (هنگامی که شما نیز باید برخی از صدای طعمه شنیدن). از گرما خارج شود و خنک شود دانه های کنجد برنج را در یک پردازنده غذایی با دو قاشق روغن زیتون قرار دهید. فرآیند در سرعت متوسط، متوقف کردن ماشین برای رها کردن خمیر از طرف در حدود 15 ثانیه. یک قاشق روغن دیگر اضافه کنید و دوباره دوباره فرآیند کنید. شما مجددا باید هر 5 تا 10 ثانیه به پردازنده متوقف شوید تا زمانی که به یک قاعده مورد نظر خود برسد (در صورت نیاز 1 یا 2 قاشق روغن دیگر را اضافه کنید)، حدود یک دقیقه.بلافاصله خدمت کنید یا در یک ظرف هوادهی در یخچال نگهداری کنید. این باید چند ماه طول بکشد.



مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین وبلاگ ها

آخرین جستجو ها