بسیاری از دستور العمل های ارده خواستار آسیاب کردن دانه های کنجد و روغن با هم همه در یک بار. من متوجه شدم که قبل از افزودن دانه ها دانه ها را نتیجه می گیرند.

دانه های روغنی دانه کنجد خام می خورند. در پخت و پز، دانه های کنجد را در یک کاسه خشک خشک کنید و با قاشق چوبی آن را اغلب با هم مخلوط کنید. دانه های تست را تا زمانی که کمی رنگ (نه قهوه ای) و معطر، حدود 5 دقیقه. بذر کنجد تند را به یک صفحه بزرگ یا سینی بفرستید و به طور کامل خنک کنید. به همین ترتیب، دانه ها را در اجاق قرار دهید: کوره را به دمای 350 درجه فارنهایت برسانید. دانه های کنجد را روی یک ورق پخت ریموند قرار دهید. دانه های تست را بشویید، یک بار یا دو بار تکان دهید، تا زمانی که آنها کمی رنگ (قهوه ای نیست) و معطر، حدود 5 دقیقه. بذر کنجد تند را به یک صفحه بزرگ یا سینی بفرستید و به طور کامل خنک کنید.



مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها